Selecteer een pagina

Welkom

Dit is  mijn gastenboek met lieve reacties van fans die de ervaringen met je willen delen over de Purseket, haakwerk, sieraden en/of de leren tasjes.  Lees deze mooie complimenten maar eens als je nog twijfelt.

Bedankt voor je bezoek en/of je complimentjes!

Wil je zelf een reactie schrijven over het gebruik van de Purseket, het haakwerk of (voet)sieraden? Vind je de Purseket handig, welke sjaal of enkelbandje vind jij het mooist, zit de teenring lekker? Laat maar weten en schrijf een bericht in het gastenboek. Klik hieronder op de knop SCHRIJF EEN NIEUW BERICHT

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
89 berichten.
Marieke schreef op 09/01/2011 om 20:59:
Hoi Marijke, De Purseket heb ik ontvangen en hij is echt super. M’n vriendin is er heel erg blij mee. Misschien tot een volgende keer, als ik weer een kadootje nodig heb, Groetjes en bedankt, Marieke
Shirley schreef op 08/01/2011 om 20:59:
Hi Marijke, Vandaag ontvangen, zeker praktisch en handig, en ja, de panterprint, het was het wachten waard. Zal het laten zien aan collega’s! Thanx, Shirley
Tanja schreef op 31/05/2010 om 21:00:
Hoi Marijke, Het is een super handige binnentas en al m’n spulletjes hebben nu een apart vakje. Ik ga je adres onthouden voor evt. kadootjes… Hartelijk bedankt! Groetjes Tanja
Celia schreef op 24/05/2010 om 21:01:
Hallo Marijke, Zoals je zei, op vrijdag ontvangen en ja hij is mooi en super handig. Weet niet of er een hele zwarte is in large maar die zou ik ook graag hebben. Bedankt voor de snelle levering! Groeten, Celia
Marjolein schreef op 10/05/2010 om 21:01:
Hoi Marijke, de Purseket is keurig aangekomen hoor. Netjes verpakt en leuke bijsluiter. Hartelijk dank voor de service, Marjolein
Maria schreef op 22/04/2010 om 21:02:
Hoi Marijke, ik heb ‘m al binnen en zit zelfs al in mijn tas! Ziet er goed uit, ik denk dat ik er veel plezier van zal hebben. Voor de eventueel komende aanschaf, weet ik je te vinden, misschien leuk voor mijn moeder, vandaar. Bedankt voor de snelle en goede afhandeling! Groetjes, Maria
Catharina schreef op 20/04/2010 om 21:02:
Hoi Marijke, ik heb de Purseket ontvangen. Hartstikke bedankt voor de snelle afhandeling! Groetjes, Catharina
Petra schreef op 13/04/2010 om 21:03:
Purseket in goede orde ontvangen. De tas ziet er ineens heeeeel overzichtelijk uit. Bedankt en groetjes, Petra
Jose schreef op 13/03/2010 om 21:03:
Ik heb de Purseket ontvangen en deze vind ik helemaal geweldig! Dank je wel en mocht je eens blauw vinden, dan hoor ik het graag, Met vriendelijke groet, José