Selecteer een pagina

Welkom

In mijn gastenboek heb ik veel lieve reacties ontvangen van fans die de ervaringen met je willen delen over de Purseket, haakwerk, sieraden en/of de leren tasjes.ย  Lees deze mooie complimenten maar eens als je nog twijfelt.

Bedankt voor je bezoek en/of je complimentjes!

Marijke signature

Laat maar weten!

Wil je zelf een reactie schrijven over het gebruik van de Purseket, het haakwerk of (voet)sieraden?

Vind je de Purseket handig, welke sjaal of enkelbandje vind jij het mooist, zit de teenring lekker of ben je tevreden met je leren make-up tasje? Laat maar weten en schrijf een bericht in het gastenboek.

Klik hieronder op de knop
SCHRIJF EEN NIEUW BERICHT

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
91 berichten.
Pim van Rooij heeft geschreven op 19/07/2011 om 09:50:
Mooi product, ga zo door!
Martine heeft geschreven op 02/02/2011 om 20:48:
Beste Marijke,
In goede orde ontvangen! Dank je wel. Erg handig!
Martine
Marieke heeft geschreven op 09/01/2011 om 20:59:
Hoi Marijke,
De Purseket heb ik ontvangen en hij is echt super.
Mโ€™n vriendin is er heel erg blij mee.
Misschien tot een volgende keer, als ik weer een kadootje nodig heb,

Groetjes en bedankt,
Marieke
Shirley heeft geschreven op 08/01/2011 om 20:59:
Hi Marijke,

Vandaag ontvangen, zeker praktisch en handig, en ja, de panterprint, het was het wachten waard.
Zal het laten zien aan collegaโ€™s!

Thanx, Shirley
Tanja heeft geschreven op 31/05/2010 om 21:00:
Hoi Marijke,
Het is een super handige binnentas en al mโ€™n spulletjes hebben nu een apart vakje. Ik ga je adres onthouden voor evt. kadootjesโ€ฆ
Hartelijk bedankt!
Groetjes Tanja
Celia heeft geschreven op 24/05/2010 om 21:01:
Hallo Marijke,
Zoals je zei, op vrijdag ontvangen en ja hij is mooi en super handig. Weet niet of er een hele zwarte is in large maar die zou ik ook graag hebben.
Bedankt voor de snelle levering!
Groeten, Celia
Marjolein heeft geschreven op 10/05/2010 om 21:01:
Hoi Marijke, de Purseket is keurig aangekomen hoor.
Netjes verpakt en leuke bijsluiter.
Hartelijk dank voor de service,
Marjolein
Maria heeft geschreven op 22/04/2010 om 21:02:
Hoi Marijke, ik heb โ€˜m al binnen en zit zelfs al in mijn tas! Ziet er goed uit, ik denk dat ik er veel plezier van zal hebben.

Voor de eventueel komende aanschaf, weet ik je te vinden, misschien leuk voor mijn moeder, vandaar.

Bedankt voor de snelle en goede afhandeling!
Groetjes, Maria
Catharina heeft geschreven op 20/04/2010 om 21:02:
Hoi Marijke, ik heb de Purseket ontvangen.
Hartstikke bedankt voor de snelle afhandeling!
Groetjes, Catharina
Petra heeft geschreven op 13/04/2010 om 21:03:
Purseket in goede orde ontvangen.
De tas ziet er ineens heeeeel overzichtelijk uit.
Bedankt en groetjes, Petra
Jose heeft geschreven op 13/03/2010 om 21:03:
Ik heb de Purseket ontvangen en deze vind ik helemaal geweldig! Dank je wel en mocht je eens blauw vinden, dan hoor ik het graag,
Met vriendelijke groet, Josรฉ