Selecteer een pagina

Welkom

Dit is  mijn gastenboek met lieve reacties van fans die de ervaringen met je willen delen over de Purseket, haakwerk, sieraden en/of de leren tasjes.  Lees deze mooie complimenten maar eens als je nog twijfelt.

Bedankt voor je bezoek en/of je complimentjes!

Wil je zelf een reactie schrijven over het gebruik van de Purseket, het haakwerk of (voet)sieraden? Vind je de Purseket handig, welke sjaal of enkelbandje vind jij het mooist, zit de teenring lekker? Laat maar weten en schrijf een bericht in het gastenboek. Klik hieronder op de knop SCHRIJF EEN NIEUW BERICHT

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
89 berichten.
Ingrid schreef op 16/09/2011 om 09:39:
Wat een ideale uitvinding! Eindelijk alles onder handbereik en geen spullen meer verdeeld over meerdere tassen. Super!!!
Angela en Michel schreef op 31/08/2011 om 09:40:
De Purseket is echt een uitvinding! Je koopt gewoon een tas die je leuk vindt en je hevelt de Purseket over... Geen gedoe meer met allemaal vakjes indelen ;-)! Heerlijk gewoon... echt een aanrader!!!
CJ schreef op 11/08/2011 om 09:40:
Geweldige teenringen ontvangen, ze zijn super mooi en zitten heerlijk!!! Contact liep heel snel en persoonlijk. Snelle service.
Selma Uittenbogaart Kok schreef op 07/08/2011 om 09:41:
Heerlijk zo'n Purseket! Altijd was ik aan het grabbelen onder in mijn tas en nu heerlijk alles op zijn eigen plekje! Een aanrader...
Dionne schreef op 04/08/2011 om 09:42:
Hallo Marijke, Ik wilde je even bedanken voor de Purseket. Echt super dat ik dat zomaar heb gekregen. Ik vind hem erg mooi en erg handig. Brengt wat structuur in me tas (was hard nodig). Echt ideaal, dit had ik veel eerder moeten hebben. Geen troep meer in mijn tas en kan nu ook makkelijk wisselen van tas, zonder iets kwijt te zijn. Groeten, Dionne
Ilse van der Horst schreef op 04/08/2011 om 09:41:
Vandaag de Purseket ontvangen. Netjes gebracht en goeie communicatie via de mail. Ga zo door!
Ju schreef op 03/08/2011 om 09:44:
Super handige inzet en makkelijk met tassenwissel. Ideaal!
Ellen schreef op 03/08/2011 om 09:44:
Wat een fantastische site en wat een geweldig produkt. Ik ga snel een Purseket bestellen!
Ineke schreef op 30/07/2011 om 09:45:
Vandaag voor het eerst sinds tijden mijn portemonnaie meteen gevonden in de tas. Wat een heerlijk ding is die Purseket.
Chantal schreef op 28/07/2011 om 09:46:
Ik heb onlangs de medium Purseket in gebruik en het is gewoon helemaal top! Perfect! Eindelijk orde en geen chaos meer in mijn tas! Super handig!
Paula schreef op 26/07/2011 om 09:46:
Wat een super uitvinding. Ik ben heel blij met de Purseket. Erg handig vind ik de stevige achterkant, waardoor niet alles naar beneden zakt. Ik gebruik het ook regelmatig in mijn fietstasje, altijd alles bij de hand! En wat de bezorging betreft: 's morgens besteld en betaald, 's avonds al persoonlijk thuisbezorgd. Thanks Marijke en veel succes met de verkopen!
Mary van der Hoogt schreef op 25/07/2011 om 09:47:
Eindelijk orde in de chaos en blind iets kunnen pakken, gemakkelijk helemaal even eruit te halen en als geluk bij een ongeluk ook nog eens een totaal droge inhoud terwijl de tas compleet doorweekt was na een concert van Rieu op het Vrijthof, inhoud droog door de Purseket, tas nog 3 dagen nat. Geweldig!!!
Paola schreef op 24/07/2011 om 09:48:
Ik, chaoot eerste klas die met te grote handtassen rondloopt, is helemaal blij met de Purseket. Alle spullen handig opgeborgen in de vakjes van de Purseket en je kan hem heel eenvoudig van de ene naar de andere tas wisselen. Ik vind hem super!
Ingeborg schreef op 21/07/2011 om 09:48:
Fan van het eerste uur! Onbegrijpelijk dat nog niet iedere vrouw die regelmatig van tas wisselt een Purseket heeft. Ik ben niet eens zo´n fashionista, maar kan niet meer zonder. Blindelings weet ik telefoon en dergelijke te vinden in mijn tas.
Chantal schreef op 20/07/2011 om 09:49:
Super, super formidable le Purseket! Ik ben zo blij dat dit bestaat, eindelijk een oplossing voor alle rommel in mijn shopper! Dit is echt een geweldige oplossing en die raad ik iedere vrouw aan. Merci merci! :-))))
Jet Gritters doublet schreef op 20/07/2011 om 09:49:
Wat een uitvinding!!! Ik heb eerder een tasje gehad, maar deze is vele, vele malen beter en overzichtelijker. Ben er erg blij mee. Heb ook dit aan mijn dochter doorgegeven en zij heeft zich onmiddelijk opgegeven voor de nieuwsbrief. Marijke, ik zal veel kennissen van jouw product op de hoogte brengen. Succes met je webwinkel.
Marja schreef op 20/07/2011 om 09:48:
Geweldig, de Purseket! In één handomdraai hevel je al je losse spulletjes over van de ene naar de andere tas. En... niet onbelangrijk: feilloos weet je precies waar alles zit! Met name handig voor tassen, die wat dieper zijn! Wat moet ik nog meer zeggen? Aanschaffen die Purseket!!!!
Lea van Coeverden schreef op 19/07/2011 om 09:50:
Dankzij Purseket is van tas wisselen niet meer iets om tegenop te zien maar een fluitje van een cent!
Pim van Rooij schreef op 19/07/2011 om 09:50:
Mooi product, ga zo door!
Martine schreef op 02/02/2011 om 20:48:
Beste Marijke, In goede orde ontvangen! Dank je wel. Erg handig! Martine