Selecteer een pagina

Welkom

Dit is  mijn gastenboek met lieve reacties van fans die de ervaringen met je willen delen over de Purseket, haakwerk, sieraden en/of de leren tasjes.  Lees deze mooie complimenten maar eens als je nog twijfelt.

Bedankt voor je bezoek en/of je complimentjes!

Wil je zelf een reactie schrijven over het gebruik van de Purseket, het haakwerk of (voet)sieraden? Vind je de Purseket handig, welke sjaal of enkelbandje vind jij het mooist, zit de teenring lekker? Laat maar weten en schrijf een bericht in het gastenboek. Klik hieronder op de knop SCHRIJF EEN NIEUW BERICHT

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
89 berichten.
Joke schreef op 21/09/2012 om 09:21:
Hallo Marijke, ik heb de Purseket ontvangen. Ben er erg blij mee, dit is precies wat ik zoek voor de spullen in mijn tas.
Anne schreef op 12/09/2012 om 09:24:
Gisteravond laat besteld en vanmiddag persoonlijk afgeleverd. Dat noem ik nog eens goede service! Een verademing dat je niet meer in je tas hoeft te spitten naar iets, maar dat je het gelijk tevoorschijn trekt. Klasse produkt! Marijke, dank je wel voor de snelle en persoonlijke service. Groetjes, Anne
Heidi (België) schreef op 10/09/2012 om 09:22:
Correcte en heel vriendelijke service !
Blary Na (France) schreef op 28/08/2012 om 09:22:
Good quality and really good service! I will come by next time if I need! Thank you very much!
Jacqueline schreef op 15/08/2012 om 09:23:
Ik heb de Purseket nu een week in m'n bezit en kan wel stellen dat het een superding is. Alles op z'n plek en sleutels zo voor het grijpen. Ik was eigenlijk bang dat de Purseket misschien om zou vallen of zo maar dat is absoluut niet het geval. Het is ook fijn dat het zo'n licht ding is. Kortom, een echte aanrader!!
Irma schreef op 12/08/2012 om 09:24:
Ik had hem heel gauw binnen kon er gelijk mee op vakantie. Bevalt goed, eindelijk geen gegraai meer in mijn tas. Zelfs de autosleutel gauw te pakken die op het haakje hangen. Prima koop! Ik heb de grootste maat genomen. Een echte aanrader. Groetjes, Irma
Jolanda schreef op 09/08/2012 om 09:25:
Hoi Marijke, Wat een service! Een mooi enkelbandje op maat en in de kleur die bij me past 🙂 Super! Vlinder = Steengoed! Op naar een mooie zonnige zomer.
Anke schreef op 03/07/2012 om 09:25:
Ik heb je post ontvangen met Swarovki teenringetjes en enkelbandje van www.vlindersteengoed.nl. Wauw! Helemaal super! Heel mooi gemaakt, nog mooier dan op de foto. Ik zal m'n vriendinnen tippen over jouw site en in de toekomst zal ik zeker nog een keer bij je shoppen. Dank je wel!
Mirjam schreef op 27/06/2012 om 09:27:
Ik heb de Purseket nu een maand in gebruik. Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin telkens de spullen in m'n tas bleef gooien waardoor ik nog steeds niks kon vinden en 's avonds alles weer in de vakjes moest stoppen. Na een week ofzo was ik er toch aan gewend. En...... het is geweldig. Ik kan meteen hetgeen pakken wat ik nodig heb, zonder in m'n tas te hoeven graven en alles eruit te gooien. Bedankt!
Helene schreef op 19/06/2012 om 09:20:
Ik heb de Purseket nu een tijdje in gebruik en het bevalt prima. In het begin (en soms nu ook nog) moest ik er wel aan wennen omdat je ook met deze organizer alles weer in de vakjes moet stoppen! Maar als het georganiseerd is dan is het ook netjes.
Monique schreef op 30/05/2012 om 09:27:
Super handige vinding, die Purseket! Nooit meer paniekerig zoeken naar sleutels, portemonnee of telefoon. Alles heeft zijn vaste plekje en is in een wip gevonden. Ik ben er heel erg blij mee!
Ria schreef op 19/04/2012 om 09:28:
Beste Marijke, Ik wil je graag bedanken voor de Purseket en je advies welke maat ik het beste kon nemen. Ik gebruik de opvallend gekleurde Purseket nu al in drie tassen, van groot naar klein. En ik ben enthousiast. Het is een heel lichte tassendeler. Ik heb mijn opruimpatroon nu aangepast aan de Purseket. En ik hoef nooit meer te zoeken! Ik heb altijd alles bij me, kan het snel vinden en ook weer snel opruimen. Al mijn eigen oplossingen, die altijd zwaarder waren en meer ruimte kostten, kan ik nu vergeten. Dank je wel. Groeten, Ria
Alexandra schreef op 12/04/2012 om 09:19:
Afgelopen week de Purseket besteld en direct de volgende dag ontvangen, wat een service! En wat een praktisch ding, heb er direct weer een besteld voor de volgende jarige!
YL schreef op 03/03/2012 om 09:32:
Beste Marijke, Ik wilde de Purseket even een tijd gebruiken voordat ik er een review over schrijft. Ik vind het heel erg handig! Voor mij werkt het goed. Vooral als ik van tas moet wisselen, ben ik al snel klaar. En ik vergeet geen dingen meer omdat ze allemaal in de Purseket zitten. De levering en service was super snel, ik heb niets op aan te merken! Succes met het verkopen. Groeten
Louise schreef op 08/12/2011 om 09:34:
Hai Marijke! Eindelijk mijn beloofde reactie....) Maar mijn enthousiasme voor de Purseket is er niet minder om. Ik ben er heel blij mee, het systeem werkt voor mij heel goed! Heb de Purseket ook aan diverse dames aanbevolen, hopelijk reageren ook zij. Hoe dan ook, hoop dat er nog vele dames komen die deze fantastische uitvinding ook gaan kopen en ervaren.
Bo de Bruin schreef op 06/12/2011 om 09:34:
.. Hele snelle bezorging!.. Kon niks vinden voor mijn LV speedy.. Maar de Purseket L past helemaaaaaaaal!!.. Super blij mee.. Kom zeker terug! Greetz Bo
Lida Riedstra schreef op 05/12/2011 om 09:35:
Hallo Marijke, Hiermee wil ik je nog even laten weten dat ik enorm veel plezier heb van mijn Purseket tas organizer. Ik ben blij dat ik hem heb aangeschaft en kan nu alles veel overzichtelijker opbergen en geen problemen met het vinden van mijn sleutels, telefoon etc. Groet, Lida Riedstra
Ria schreef op 26/11/2011 om 09:37:
Balen, tas gestolen met alles erin. Gelukkig had ik een Purseket en kon ik de politie exact vertellen wat er allemaal in mijn tas zat, want ik heb altijd alles netjes geordend in dezelfde vakjes.
Admin-antwoord:
Hoi Ria, wat vervelend dat je tas is gestolen... grrr... het zijn 'maar' spullen, maar toch... Om het leed te verzachten ontvang je een nieuwe Purseket, zodat je je tas weer netjes kan organiseren en je spullen weer makkelijk kunt vinden. Veel plezier met je Purseket! Marijke
Marijke W schreef op 16/11/2011 om 09:37:
Wat handig, dat wil ik hebben! Dat was mijn eerste reactie toen ik de Purseket in de tas van Marijke bewonderde. Ik heb een grote voor in mijn grote tassen en een kleine voor in het rugtasje. Mijn zus heb ik er ook een kado gedaan. Wat een uitvinding, wat een organiser en wat een gemak.....!
Fatima schreef op 05/11/2011 om 09:38:
Marijke, bedankt voor de Purseket, wat een handig 'ding'. Ik wilde graag een zwarte, welke niet op voorraad was. Nu heb ik een andere kleur om uit te proberen en mag deze na binnenkomst van de zwarte eventueel weer omruilen! Wat een service!