Selecteer een pagina

Welkom

In mijn gastenboek heb ik veel lieve reacties ontvangen van fans die de ervaringen met je willen delen over de Purseket, haakwerk, sieraden en/of de leren tasjes.ย  Lees deze mooie complimenten maar eens als je nog twijfelt.

Bedankt voor je bezoek en/of je complimentjes!

Marijke signature

Laat maar weten!

Wil je zelf een reactie schrijven over het gebruik van de Purseket, het haakwerk of (voet)sieraden?

Vind je de Purseket handig, welke sjaal of enkelbandje vind jij het mooist, zit de teenring lekker of ben je tevreden met je leren make-up tasje? Laat maar weten en schrijf een bericht in het gastenboek.

Klik hieronder op de knop
SCHRIJF EEN NIEUW BERICHT

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
91 berichten.
Chris heeft geschreven op 14/10/2012 om 09:20:
De Purseket heb ik cadeau gegeven en is enthousiast ontvangen en in gebruik genomen. De maat is ook goed en ik had niet de grotere moeten nemen.
Als ik weer een jarige "rommelkont" heb, weet ik je website te vinden.
Ellen (Belgiรซ) heeft geschreven op 28/09/2012 om 09:21:
Was meteen verkocht toen ik de eerste Purseket zag! Ik heb de medium panther versie van mijn zoon kado gekregen en zou niet meer zonder kunnen. Ik ben razend enthousiast. Het is ook een leuk kado om aan vriendinnen te geven. Ik hoef niet meer in mijn tas te graaien en te zoeken en het staat nog mooi ook! Een aanrader!
Belgische groet,
Ellen
Joke heeft geschreven op 21/09/2012 om 09:21:
Hallo Marijke, ik heb de Purseket ontvangen. Ben er erg blij mee, dit is precies wat ik zoek voor de spullen in mijn tas.
Anne heeft geschreven op 12/09/2012 om 09:24:
Gisteravond laat besteld en vanmiddag persoonlijk afgeleverd. Dat noem ik nog eens goede service! Een verademing dat je niet meer in je tas hoeft te spitten naar iets, maar dat je het gelijk tevoorschijn trekt. Klasse produkt!
Marijke, dank je wel voor de snelle en persoonlijke service.
Groetjes, Anne
Heidi (Belgiรซ) heeft geschreven op 10/09/2012 om 09:22:
Correcte en heel vriendelijke service !
Blary Na (France) heeft geschreven op 28/08/2012 om 09:22:
Good quality and really good service! I will come by next time if I need! Thank you very much!
Jacqueline heeft geschreven op 15/08/2012 om 09:23:
Ik heb de Purseket nu een week in m'n bezit en kan wel stellen dat het een superding is. Alles op z'n plek en sleutels zo voor het grijpen. Ik was eigenlijk bang dat de Purseket misschien om zou vallen of zo maar dat is absoluut niet het geval. Het is ook fijn dat het zo'n licht ding is.
Kortom, een echte aanrader!!
Irma heeft geschreven op 12/08/2012 om 09:24:
Ik had hem heel gauw binnen kon er gelijk mee op vakantie.
Bevalt goed, eindelijk geen gegraai meer in mijn tas.
Zelfs de autosleutel gauw te pakken die op het haakje hangen.
Prima koop! Ik heb de grootste maat genomen. Een echte aanrader. Groetjes, Irma
Jolanda heeft geschreven op 09/08/2012 om 09:25:
Hoi Marijke,
Wat een service! Een mooi enkelbandje op maat en in de kleur die bij me past ๐Ÿ™‚
Super! Vlinder = Steengoed! Op naar een mooie zonnige zomer.
Anke heeft geschreven op 03/07/2012 om 09:25:
Ik heb je post ontvangen met Swarovki teenringetjes en enkelbandje van www.vlindersteengoed.nl.

Wauw! Helemaal super! Heel mooi gemaakt, nog mooier dan op de foto. Ik zal m'n vriendinnen tippen over jouw site en in de toekomst zal ik zeker nog een keer bij je shoppen.

Dank je wel!
Mirjam heeft geschreven op 27/06/2012 om 09:27:
Ik heb de Purseket nu een maand in gebruik. Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin telkens de spullen in m'n tas bleef gooien waardoor ik nog steeds niks kon vinden en 's avonds alles weer in de vakjes moest stoppen. Na een week ofzo was ik er toch aan gewend. En...... het is geweldig. Ik kan meteen hetgeen pakken wat ik nodig heb, zonder in m'n tas te hoeven graven en alles eruit te gooien.

Bedankt!
Helene heeft geschreven op 19/06/2012 om 09:20:
Ik heb de Purseket nu een tijdje in gebruik en het bevalt prima. In het begin (en soms nu ook nog) moest ik er wel aan wennen omdat je ook met deze organizer alles weer in de vakjes moet stoppen! Maar als het georganiseerd is dan is het ook netjes.
Monique heeft geschreven op 30/05/2012 om 09:27:
Super handige vinding, die Purseket! Nooit meer paniekerig zoeken naar sleutels, portemonnee of telefoon. Alles heeft zijn vaste plekje en is in een wip gevonden. Ik ben er heel erg blij mee!
Ria heeft geschreven op 19/04/2012 om 09:28:
Beste Marijke,

Ik wil je graag bedanken voor de Purseket en je advies welke maat ik het beste kon nemen. Ik gebruik de opvallend gekleurde Purseket nu al in drie tassen, van groot naar klein. En ik ben enthousiast. Het is een heel lichte tassendeler. Ik heb mijn opruimpatroon nu aangepast aan de Purseket. En ik hoef nooit meer te zoeken! Ik heb altijd alles bij me, kan het snel vinden en ook weer snel opruimen. Al mijn eigen oplossingen, die altijd zwaarder waren en meer ruimte kostten, kan ik nu vergeten. Dank je wel. Groeten, Ria
Alexandra heeft geschreven op 12/04/2012 om 09:19:
Afgelopen week de Purseket besteld en direct de volgende dag ontvangen, wat een service! En wat een praktisch ding, heb er direct weer een besteld voor de volgende jarige!
YL heeft geschreven op 03/03/2012 om 09:32:
Beste Marijke,
Ik wilde de Purseket even een tijd gebruiken voordat ik er een review over schrijft.
Ik vind het heel erg handig! Voor mij werkt het goed. Vooral als ik van tas moet wisselen, ben ik al snel klaar. En ik vergeet geen dingen meer omdat ze allemaal in de Purseket zitten.

De levering en service was super snel, ik heb niets op aan te merken!

Succes met het verkopen.

Groeten
Louise heeft geschreven op 08/12/2011 om 09:34:
Hai Marijke! Eindelijk mijn beloofde reactie....) Maar mijn enthousiasme voor de Purseket is er niet minder om. Ik ben er heel blij mee, het systeem werkt voor mij heel goed!

Heb de Purseket ook aan diverse dames aanbevolen, hopelijk reageren ook zij. Hoe dan ook, hoop dat er nog vele dames komen die deze fantastische uitvinding ook gaan kopen en ervaren.
Bo de Bruin heeft geschreven op 06/12/2011 om 09:34:
.. Hele snelle bezorging!.. Kon niks vinden voor mijn LV speedy.. Maar de Purseket L past helemaaaaaaaal!!.. Super blij mee.. Kom zeker terug!

Greetz Bo
Lida Riedstra heeft geschreven op 05/12/2011 om 09:35:
Hallo Marijke,
Hiermee wil ik je nog even laten weten dat ik enorm veel plezier heb van mijn Purseket tas organizer. Ik ben blij dat ik hem heb aangeschaft en kan nu alles veel overzichtelijker opbergen en geen problemen met het vinden van mijn sleutels, telefoon etc.
Groet,
Lida Riedstra
Ria heeft geschreven op 26/11/2011 om 09:37:
Balen, tas gestolen met alles erin.
Gelukkig had ik een Purseket en kon ik de politie exact vertellen wat er allemaal in mijn tas zat, want ik heb altijd alles netjes geordend in dezelfde vakjes.
Beheerdersantwoord:
Hoi Ria, wat vervelend dat je tas is gestolen... grrr... het zijn 'maar' spullen, maar toch...

Om het leed te verzachten ontvang je een nieuwe Purseket, zodat je je tas weer netjes kan organiseren en je spullen weer makkelijk kunt vinden.

Veel plezier met je Purseket!

Marijke