Selecteer een pagina

Welkom

Dit is  mijn gastenboek met lieve reacties van fans die de ervaringen met je willen delen over de Purseket, haakwerk, sieraden en/of de leren tasjes.  Lees deze mooie complimenten maar eens als je nog twijfelt.

Bedankt voor je bezoek en/of je complimentjes!

Wil je zelf een reactie schrijven over het gebruik van de Purseket, het haakwerk of (voet)sieraden? Vind je de Purseket handig, welke sjaal of enkelbandje vind jij het mooist, zit de teenring lekker? Laat maar weten en schrijf een bericht in het gastenboek. Klik hieronder op de knop SCHRIJF EEN NIEUW BERICHT

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
89 berichten.
Nichelle schreef op 15/04/2016 om 09:28:
'kheb een Purseket besteld op een vrijdag en de volgende dag gekregen. Super Super Love It!! Vind ik heel erg handig vooral als ik van tas moet wisselen en mijn tas ziet nu netjes uit. Bedankt voor de goede service!
Ingrid (Belgie) schreef op 01/02/2016 om 09:06:
Zonet in perfecte staat de Purseket gaan ophalen in het postkantoor. Hij zit als gegoten in mijn tas en lijkt mij nu al super praktisch. Hartelijk bedankt voor je tussenkomst in de verzendingskosten en je goede zorgen. Groetjes en fijn weekend!
Chrissy (Spain) uit Chrissy (Spain) schreef op 01/02/2016 om 09:03:
Got it, it's brilliant, thank you!
Heidi (Belgie) schreef op 14/11/2015 om 09:07:
Een uitmuntende service!
Marianne schreef op 13/08/2015 om 09:08:
De Purseket werkt! Eerst had ik een bag in bag die eruit ziet als een toilettas. Doordat de vakken aan de buitenkant zaten kon je er niet makkelijk bij omdat ze tegen de tas aan gingen duwen. De Purseket ligt altijd tegen de buitenkant van de tas aan en heeft vakken aan de binnenkant waardoor je er makkelijk bij kan. Enige wat nog niet duidelijk is, is hoe lang het goed blijft, aangezien er karton in zit...
Admin-antwoord:
Bedankt Marianne voor je reactie. Er zit GEEN karton in de Purseket, maar kunststof, wat echt niet stuk gaat. Zelf gebruik ik al 3 jaar lang dezelfde Purseket in mijn tassen. Als er iets is, dan hoor ik het graag. Veel plezier met je Purseket! Marijke
Suzanna schreef op 04/07/2015 om 09:09:
Useful item to help organise any handbag. A must have! Great for presents too. Also delivery was fast and Marijke was very responsive!
Cathy (Belgie) schreef op 25/04/2015 om 09:10:
Hoi Marijke, Dikke dank je wel het is gisteren toegekomen en ik ben er al ten volle van aan te genieten, sjiek die orde in mijn tas!! Groetjes en tot de volgende bestelling ik maak zeker reclame!!! Cathy
H Shire schreef op 09/03/2015 om 09:11:
Goede service en snel ook! Het is altijd prettig om snel een response te ontvangen. Ook wordt er met je meegedacht over alternatieven bij enige twijfels of artikelen die net niet op voorraad zijn. Een echte aanrader dus 😉
Sheila schreef op 19/02/2015 om 09:11:
Snelle levering, goede service en wat een topproduct! De binnenkant van mijn tas ziet er nu net zo mooi uit als de buitenkant 🙂 Alles netjes in een vakje zoals het hoort, Yay! Marijke, je bent eenvoudig te bereiken via de mail en dat vooral heb ik als prettig ervaren. Nog erg bedankt voor de snelle reacties, ook voor het aanbieden van alternatieven en het meedenken! Ik hou deze site en de producten graag in de gaten 🙂 xxx
Vivian schreef op 02/12/2014 om 09:12:
De Purseket is echt heel handig!! Ik heb hem zelf en heb er onlangs een besteld om aan mijn moeder cadeau te doen. Toen bleek dat het door mij bestelde motief tijdelijk niet leverbaar was, werd ik snel en vriendelijk benaderd en werd me een voorstel gedaan voor een ander motief. Ik ben een zeer tevreden klant!!
Alice schreef op 18/07/2014 om 09:13:
Via deze weg zou u toch nog even graag willen bedanken voor de fantastische service. Door u ben ik de trotse eigenaresse van een Beauty Pink Purseket Alice
Christina schreef op 19/03/2014 om 09:14:
Thank you very much for your help to delivery the product to Finland with special care. And also thank you very much for the little gift. Your products are really nice. I hope you have more customers notice your good product and use them in the future. Thank you! Christina Finland
Suus schreef op 14/03/2014 om 09:14:
Beste Marijke, Dank je wel voor de zeer snelle levering. Ik twijfelde over de print (ben niet zo van de dierenprint) en over de lengte, maar was helemaal niet nodig. Hij past helemaal mooi in mijn Cowboysbag. Vooral de print staat heel erg leuk met de tas. De Purseket is wel iets te lang voor de Cowboysbag, maar ik vind het helemaal niet erg. In de rugtas (waarvoor ik het eigenlijk wilde gebruiken) weet ik nog niet of het goed past; ik moet de tas nog ontvangen, maar ik heb alle vertrouwen in dat het gaat lukken. Al met al, zeer tevreden over het product en de service. Dank je wel. Groeten, Suus
Eva schreef op 18/01/2014 om 09:15:
Wat een fantastische vinding is de Purseket hij past in elke tas en voor mij het belangrijkste het zoeken naar je spullen in je tas is voorbij (waar zijn nou toch die sleutels weet zeker dat ze in mijn tas zijn). Marijke bedankt dat jij de Purseket naar Nederland hebt gehaald.
Christine schreef op 13/10/2013 om 09:16:
Hallo Marijke, Ik zag op YouTube filmpjes over de Purseket en ben toen gaan googlen of deze ook in Nederland verkrijgbaar waren. Zo ben ik op jouw website terecht gekomen. Vooral het sleutel lipje en de vele vakjes zijn erg handig. Ik heb eerder gebruik gemaakt van tas-in-tas organizers maar toch nog altijd mijn sleutels kwijt of het hele ding kantelde om in de tas waardoor alsnog alles onderin mijn tas lag. Met de Purseket heb ik dat probleem niet meer! Groeten Christine
Christine schreef op 27/09/2013 om 09:17:
Ik ben erg tevreden over mijn purseket small, heb nu een medium besteld voor mijn grotere tassen.
Wilma schreef op 25/05/2013 om 09:18:
Bedankt voor de teenringen! Ben er erg blij mee en ik weet zeker dat mn collega's deze ook graag zullen dragen. Super dat je ze zo snel kon leveren. Ook de verpakking is leuk, hoef ze niet extra in kadopapier te verpakken. Ideaal, zal dit zeker onthouden! Groetjes, Wilma
Astrid schreef op 07/12/2012 om 09:19:
Het prettige aan de Purseket is dat hij direct vorm en volume aan grote handtassen geeft. De ruimte die in het midden ontstaat is erg handig voor grotere voorwerpen als een portemonnee, autopapieren, losse tomtom e.d. Moet je die niet vergeten over te pakken natuurlijk.
Chris schreef op 14/10/2012 om 09:20:
De Purseket heb ik cadeau gegeven en is enthousiast ontvangen en in gebruik genomen. De maat is ook goed en ik had niet de grotere moeten nemen. Als ik weer een jarige "rommelkont" heb, weet ik je website te vinden.
Ellen (België) schreef op 28/09/2012 om 09:21:
Was meteen verkocht toen ik de eerste Purseket zag! Ik heb de medium panther versie van mijn zoon kado gekregen en zou niet meer zonder kunnen. Ik ben razend enthousiast. Het is ook een leuk kado om aan vriendinnen te geven. Ik hoef niet meer in mijn tas te graaien en te zoeken en het staat nog mooi ook! Een aanrader! Belgische groet, Ellen