Selecteer een pagina

Welkom

In mijn gastenboek heb ik veel lieve reacties ontvangen van fans die de ervaringen met je willen delen over de Purseket, haakwerk, sieraden en/of de leren tasjes.  Lees deze mooie complimenten maar eens als je nog twijfelt.

Bedankt voor je bezoek en/of je complimentjes!

Marijke signature

Laat maar weten!

Wil je zelf een reactie schrijven over het gebruik van de Purseket, het haakwerk of (voet)sieraden?

Vind je de Purseket handig, welke sjaal of enkelbandje vind jij het mooist, zit de teenring lekker of ben je tevreden met je leren make-up tasje? Laat maar weten en schrijf een bericht in het gastenboek.

Klik hieronder op de knop
SCHRIJF EEN NIEUW BERICHT

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
89 berichten.
Aileen schreef op 23/07/2019 om 03:20:
I was devastated when I learned that my beloved Pursekets were no longer available in the US. 🇺🇸 They keep my whole life organized! Marijke was so very helpful in guiding me through the process of ordering them from the Netherlands! Today is a happy day for me!!!!
Admin-antwoord:
Dear Aileen, thank you very much for being a real Purseket fan for so many years! I think your friends will love you 💕 and your Purseket gift! 🎁 Your purse is organized again! 😉 Greetings from the Netherlands! Marijke
Donna schreef op 12/07/2019 om 15:11:
Ordering from here was an easy and rewarding experience. I had purchased Pursekets in the US years ago and was searching for more. Marijke was helpful and efficient. I am placing another order because so many friends saw them and want one.
Admin-antwoord:
Dear Donna, Thank you for being a 🇺🇸 Purseket-fan for such a long time! As always: a part of your order goes to https://www.kiva.org/lender/marijkebode Thank you again for supporting Purseket and Kiva.org!💕 Kind regards from The Netherlands! Marijke
Kay uit Chicago, IL schreef op 09/01/2019 om 19:36:
I was so sad when my purseket of many years was wearing out and I discovered that they weren't sold in the United States anymore. I tried a few imitations but returned them. I finally figured out that I could order them from this site and am now so happy. Thank you--I back to being organized and not having to rummage through my purse.
Admin-antwoord:
Dear Kay, thank you for your kind words. Get organized today! Greetings from The Netherlands! Marijke
Rhonda uit Texas, USA schreef op 08/09/2018 om 14:20:
I ordered several Pursekets for me and some for Christmas gifts this year. I am so pleased with every one of them and can't wait to give them! Marijke was so helpful and prompt. I received my order in 11 days. I am loving my purse being organized. I highly recommend this product. Thank you Marijke for making it so easy. (and for the sweet note card) Rhonda in Texas
Admin-antwoord:
Dear Rhonda, thank you very much for being a real Purseket fan for so many years! I think your friends will love you 💕 and your Christmas gifts! 🎁 Greetings from the Netherlands! Marijke
Yvonne uit Nijkerk schreef op 18/06/2018 om 18:48:
De L besteld en na 2 dagen al ontvangen. Zeer mooi materiaal en keurig verpakt. Voor de grote gekozen, omdat de purseket zo makkelijk is aan te passen aan de afmetingen van je tassen. Erg blij mee!
Admin-antwoord:
Veel plezier met je Purseket Large! Marijke
Anita uit USA schreef op 11/06/2018 om 21:18:
Just received my 2 large and 1 medium Pursekets and love them. I bought my first 2 medium ones a few years ago when Oprah said they were one of her favorite things and they are the perfect organizer for handbags and totes. They save space and organize and they are very light and don’t add extra weight to a already heavy bag. Even though the shipping is a little high from Netherlands to the US these are a one of a kind product and worth the money to me. Good for Christmas presents !!! Seller was very helpful and gave me updates on shipping and everything went smoothly and the Pursekets were just great. I would buy again and hope this Purseket will be available in future😊 5 ⭐️
Admin-antwoord:
Thank you Anita for your 5⭐️review from 🇺🇸! Get organized today! Have fun with your Pursekets. Greetings from Holland🇱🇺! All the best, Marijke
Ine schreef op 12/03/2018 om 16:36:
Bedankt Marijke voor het haken van een prachtige omslagdoek! Ik heb er al heel veel leuke reacties op gehad. De omslagdoek is lekker warm, draagt heel fijn en past vrijwel overal bij. Super!!!
Marion uit Leimuiden schreef op 06/03/2018 om 09:39:
Ik heb mijn Purseket nog niet zo lang, maar ben er heel tevreden over. Alles lekker opgeruimd bij elkaar en wil ik een andere tas gaan gebruiken zet ik het zo over. Ik raad iedereen een Purseket aan 🙂 🙂
Admin-antwoord:
Veel plezier met je Purseket Marion! Marijke
Katy uit United States schreef op 17/11/2017 om 04:30:
Dear Marijke, Thank you so much for all of your help in getting my friend a Purseket. I cannot believe how long it took to get here to the US, but you were very conscientious along the way, patiently tracking it for me. Thank you for including the sweet Netherlands card. Until next time! -- Katy in Seattle 😊
Admin-antwoord:
Dear Katy, Thank you for your patience as well. Normally it takes 5-7 working days to the US. I am glad I sent it with Track&Trace, so we could follow the shipment. You are amazing buying a Purseket for your friend’s birthday all the way from the Netherlands! Good to know that she is happy with her Purseket. Keep in touch and all the best from Holland! Marijke www.facebook.com/purseket.nl
Lauret schreef op 24/05/2017 om 12:23:
Ik heb gisteren de Purseket medium ontvangen. Het past perfect in mijn tas. Zo blij mee! Geen gedoe meer met zoeken naar m'n spullen in m'n tas. Na de bestelling kreeg ik geen bevestigingsmail. Nadat ik contact heb opgenomen via het contactformulier is het prima opgelost. Ik werd vrij snel gebeld met de mededeling dat het onderweg was en dat was ook zo, dezelfde dag heb ik het ontvangen. Goede service!
Karin schreef op 16/01/2017 om 14:11:
Net mijn tweede Purseket ontvangen, de medium ditmaal voor een paar kleinere tassen. Geweldige uitvinding, super handig, helemaal blij mee!
Admin-antwoord:
Veel plezier met je Purseket medium! Je bent een echte Purseket-fan! Groetjes van Marijke
Stéphanie schreef op 05/12/2016 om 19:15:
Ik heb de Purseket als cadeau aan m'n moeder gegeven en ze heeft hem net in gebruik genomen. Ze is er erg blij mee! Heel praktisch.
Linda schreef op 19/08/2016 om 09:45:
Weer twee hele mooie enkelbandjes binnengekregen. Dank je wel. Ze zien er weer super uit!
Admin-antwoord:
Veel plezier met je enkelbandjes Linda! Fijne zomer! Marijke
Ellen uit Brasschaat schreef op 17/08/2016 om 16:17:
Vandaag weer iemand blij gemaakt met een Purseket! Ideaal cadeau om aan vriendinnen te geven. Ik gebruik mijn Purseket elke dag al een aantal jaren en ben nog steeds enthousiast!
Karin uit Utrecht schreef op 17/08/2016 om 11:08:
Fantastisch product, de Purseket! Heel ideaal voor mijn oogdruppels: flesjes die rechtop moeten staan en die ik iedere keer snel kan meeverhuizen naar een andere tas. Ook mijn schoonmoeder heeft inmiddels een Purseket in gebruik en is erg enthousiast!!
Annemarie uit Leiden schreef op 27/07/2016 om 16:33:
Wat een PRACHTIGE en GEZELLIGE site! Hartstikke leuk!
Maria schreef op 22/07/2016 om 08:59:
Hallo Marijke, geweldig mooi het enkelarmbandje. Dat wordt genieten deze zomer. Heb je het tussenstuk zelf met strass (of ook Swarovski) gemaakt? Ik vind het erg mooi. Dank je wel voor deze leuke en mooie verrassing! Fijne zomer gewenst en veel kraal-plezier! Maria
Admin-antwoord:
Bedankt Maria voor je reactie. Ja, het tussenstuk is ook gemaakt met Swarovski Elements. Veel plezier met je enkelbandje en fijne zomer! Marijke
Yvonne schreef op 30/06/2016 om 09:26:
Zojuist is de organizer in de bus gevallen. Ik heb de advertentie in de Flair gezien en toen ik bij de Bijenkorf keek van de week, hadden zij een soort toilettas ipv een organizer (ik heb niet eens de moeite genomen om naar de prijs te vragen). Het is ook zo fijn dat de Purseket met inhoud en al zo in een andere tas kan, maakt het wisselen van tas aantrekkelijker. Dit is echt wat ik in gedachten had en ik ben er erg blij mee. Ga direct mijn vriendin mailen of het ook wat voor haar is.
Leonie schreef op 03/05/2016 om 09:01:
Ik heb een Purseket Large gekocht omdat er maar 1 vakje in mijn grote tas zit. Heel vervelend! De Purseket helpt erg om mijn tas overzichtelijk te houden. Hij blijft ook goed op zijn plek zitten. Ik was eerst wat sceptisch over het lipje voor de sleutels, maar dat werkt echt perfect! Leuk product. Erg blij mee!
Corien schreef op 26/04/2016 om 09:02:
Beste Marijke, Dankjewel voor je bericht. Ik heb je website gevonden toen ik met Google op zoek ging naar 'purse organizer'. Verreweg de meeste zoekresultaten betroffen een soort van 'binnenstebuiten' tasjes, met een vaste maat. Aangezien ik verschillende formaten tassen heb, wilde ik juist een organizer waarvan ik zelf kan bepalen hoe breed/lang of dik hij is. Met de Purseket kan dat, want het is een lange strip die ik precies kan vouwen en oprollen zoals hij het beste in de tas past. Ik kijk nu al uit naar het pakketje morgen... 02-05-16 via Facebook www.facebook.com/purseket.nl Heb mijn Purseket nu een week in gebruik, is gewoon ideaal! Nu het allemaal netjes opgeborgen is, blijkt dat ik veel minder rommel in mijn tas heb dan die grote hoop van voorheen deed denken.