Selecteer een pagina

Nieuws & Informatie

Welke maat van de Purseket moet je bestellen? Wat zijn de afmetingen van de Purseket? Interview met Nancy Jane Carson die de Purseket heeft ontworpen. Purseket in de show van Oprah en nog meer…

Kun je het antwoord niet vinden? Stuur dan een bericht via het contactformulier of mail naar info@purseket.nl.

Veel leesplezier!

 

Purseket | Afmetingen

Dit is een korte uitleg om te bepalen welke maat Purseket® tasorganizer het beste in je tas past.

Pak een meetlint en de volg onderstaande stappen zodat je de juiste maat Purseket® bestelt.

Purseket-tasorganizer-measure-handbag-for-purseket

Meet de hoogte van je tas aan de binnenkant vanaf de bodem tot aan de sluiting. Vervolgens meet je de omtrek van je tas: wikkel je meetlint rond de buitenkant van je tas. De omtrek van de buitenkant is ongeveer ook de afmeting van de binnenkant, minus 3 cm voor de voering van de tas. Dit geeft een goede benadering voor de omtrek van de binnenkant van je tas.

Zoek de afmetingen op in onderstaande tabel.

Dit is slechts een indicatie: niet alle tassen zijn hetzelfde.

Purseket afmetingen

TIP: je kunt altijd een grotere Purseket® in een kleinere tas gebruiken met enige overlap.

GET ORGANIZED en bestel je Purseket® Purse Organisator vandaag nog!!

Bedankt voor je bestelling op Purseket.nl

1

Purseket bekend van...

Purseket ® – The Original Purse Organizer™ is bekend van TV – in het netwerk van stations ‘stijl en trend segmenten, alsmede op de Oprah show, de Today Show en de View en in tal van tijdschriften en kranten waaronder RedBook, Better Homes and Gardens, USA Today en Real Simple. Purseket ® werd ook uitgeroepen tot Best Travel Product 2007 door Orca Communications.

 

Purseket Oprah

 

Purseket blog | Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?

11 september 2016

Wat vooraf ging…

Marijke Bode Official Dealer Purseket

Zoals jullie weten importeer ik sinds 2011 de Purseket (afkorting van Purse en pocKET) vanuit Amerika naar Nederland. De Purseket is een unieke tasorganizer die je handig overzet naar andere tassen. De belangrijkste reden om met de verkoop in Nederland te beginnen was om meer vrouwen kennis te laten maken met een uniek ontwerp van een tasorganizer en dat ik (bij wijze van spreken) geen dag meer zonder kan.

Het is allemaal niet zo simpel als het lijkt en er komt een hoop bij kijken: import, verzendkosten, voorraad, kosten voor webshop en natuurlijk het ‘risico’. Maar goed, “no risk no fun” zeg ik altijd maar.

5 jaar later

Inmiddels is het 5 jaar later en zijn er veel enthousiaste Purseket-fans in heel Europa (www.purseket.nl/gastenboek). De verkoop gaat via de webshop www.purseket.nl. De eerste is gemaakt in HTML code (voor wie het wat zegt) en sinds augustus 2016 heb ik een nieuwe webshop die geschikt is voor Google en mobiel. En… waar ik best trots op ben: de website heb ik zelf ontworpen en gemaakt in WordPress.

Het probleem is dat natuurlijk niemand de productnaam Purseket kent spontaan zoekt, dus de website werd niet gevonden in Google. Dus daar moest ook iets aan worden gedaan.

Iedereen zoekt namelijk op tasorganizer, tasorganiser of purseorganiser. Sinds september 2016 heb ik daarom ook de domeinnamen tasorganiser.nl | tasorganizer.nl | purseorganiser.nl geregistreerd en linken naar purseket.nl. Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?

Nu maar hopen dat meer mensen mijn website vinden en dat ik meer Purseket-fans krijg. Voor wie de Purseket nog niet kent: kijk even naar de korte video. It’s Amazing!

Purseket, Kiva & Marijke

Kiva

We can do more than we think we can. Maybe you can help one, two or three… or more people.

Kiva is een organisatie die ondernemers in landen over de hele wereld helpt aan financiën door middel van microkrediet. Samen met andere mensen leen je een bedrag aan een ondernemer en na een afgesproken tijd ontvang je de lening weer retour.

Sinds oktober 2007 ben ik Kiva Ambassadeur van www.kiva.org. Een deel van de opbrengst op www.purseket.nl gaat naar deze ondernemers. Inmiddels hebben meer dan 400 ondernemers een microkrediet ontvangen. Kijk op mijn Kiva pagina.

Kiva, loans that change lives.
Please join me!

Purseket | Interview Nancy Jane Carson

NJ Carson | Purseket

Interview met Nancy Jane Carson,
uitvinder van de Purseket® (afkorting van Purse Pocket)
de ultieme tasorganizer

Net als de meeste vrouwen was Nancy Jane moe van het zoeken naar haar spullen in haar tas. “In het zwarte gat van mijn tas – ongeacht wat voor soort tas – diep, ondiep, dun, dik, zacht, hard, goedkoop, duur, binnenvakken of niet, het was altijd een crime om iets te vinden. Telefoon, sleutels? Klinkt bekend toch?”

Simpel en eenvoudig

“Ik ging achter mijn naaimachine zitten en bedacht het eerste prototype van oranje linnen coupons. Zoals alle beste ideeën is Purseket® heel eenvoudig: een flexible en verplaatsbare set vakken die overgezet kan worden van de een in de ander handtas”.

Dig In Your Garden, Not In Your Purse! ™
NJ woont momenteel in Rye, New York, maar komt oorspronkelijk uit New Orleans, waar ze voor het eerst leerde naaien om de tijd te verdrijven. “In het diepe Zuiden we hadden lange, warme dagen zonder televisie of airconditioning, we moesten creatief zijn om de tijd te verdrijven. Ik heb toen geleerd om te naaien en kleding te maken voor mijn poppen”.

“Later heb ik tennisjurken ontworpen en ik was eigenaar van een bedrijf in PurseketDigNoMorebekleding schilderen. Totdat ik zeer allergisch werd voor verf kwam ik op een keerpunt toen ik kinderen kreeg. Je krijgt geen tweede kans om je kinderen op te voeden. Ik kon wel elk moment een ander bedrijf beginnen”. Die tijd kwam in 2001 toen Nancy Jane de Purseket® op de markt bracht.

Geweldig! It’s Amazing!

Vanuit haar huis in Rye, New York, heeft Nancy Jane (vaak ‘Dr. Ruth genoemd van de handtassen’) de Purseket® bedacht: de ultieme oplossing voor het dagelijks probleem van vrouwen om de handtas overzichtelijk in te delen. “Ik was echt moe van het voortdurend graven in mijn tas. De eerste tas organizer maakte ik voor mezelf. Eerst gebruikte ik ze voor een aantal jaren zelf en maakte ze als geschenk voor vrienden. Ze vonden het geweldig en gaven mij aanmoediging om er meerdere te maken”.

Elegante en chique oplossing

Sinds 2001 is Purseket® uitgegroeid van een klein home-based business in Rye, New York tot een marktleider in de tassen organisatie. Purseket is een elegante en chique oplossing voor vrouwen over de hele wereld voor het overzichtelijk indelen van hun handtas.

Nu is Purseket® – The Original Purse Organizer™ ook beschikbaar in Nederland: exclusief via www.purseket.nl in een breed scala aan patronen en maten om de elke handtas te organiseren en te verfraaien.

Purseket | Interview Marijke Bode

Alphense mag als enige Nederlander Purseket® verkopen

Alphen.cc – 13 juli 2011
door Annemiek Brandiet

Alphen.nl Purseket tasorganizerALPHEN AAN DEN RIJN – Ze zag de Purseket® voor het eerst in een talkshow van Oprah Winfrey en dacht ’die moet ik hebben’. Toen wist Marijke Bode niet dat ze het product later zelf zou gaan verkopen.

Marijke Bode Official Dealer PurseketZe bestelde een Purseket® en is sindsdien écht verkocht. Met de Purseket® raak je nooit meer iets kwijt in je tas, is het idee achter het typische vrouwenproduct. Het heeft allerlei vakjes, waar je al je spullen in kunt opbergen. Wil je vervolgens met een andere tas op pad, dan hevel je met de Purseket eenvoudig alle spullen in één keer over.

“Die móet ik hebben!”
“Ik heb eerst in Nederland rondgekeken, maar kon het nergens vinden. Toen heb ik er drie laten overkomen uit Amerika. Als ik er met andere vrouwen over sprak, waren ze direct enthousiast. Ik bleef bestellingen plaatsen.’’

Official Dealer
Na contact met NJ Carson, de eigenaresse in Amerika, is besloten dat Marijke in Nederland ’dealer’ wordt van Purseket® . Als enige in Nederland mag zij nu de tasinhoud verkopen. De bestellingen kunnen worden gedaan via de Nederlandse webshop www.purseket.nl.

“Ik krijg zoveel leuke reacties van de gebruikers. Vrouwen zeggen allemaal dat ze dit eerder hadden moeten hebben. Ik ken eigenlijk geen mannen met een Purseket. Terwijl het natuurlijk ook prima in een sporttas past.”

Verschillende maten en prints
De Purseket® is er in verschillende maten (voor een handtas of een shopper) en met verschillende prints. de kleinste heeft vier vakjes en een haakje waar je een sleutelbos aan kunt hangen, zodat ze niet naar de bodem zakken.

“Het gaat mij niet om rijk te worden. Een deel van de Purseket verkoop gaat naar Kiva.org: een organisatie die microkredieten geeft aan mensen in ontwikkelingslanden. Zodat die vrouwen toch een bedrijfje kunnen beginnen.

 

 

Algemene Voorwaarden

Bij het plaatsen van een bestelling gaat koper automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

Producten
De aangeboden artikelen worden zo duidelijk en waarheidsgetrouw mogelijk afgebeeld en/of omschreven op de website en bezitten de eigenschappen die door PurseketNL in het aanbod worden genoemd. De kleuren kunnen een kleine afwijking hebben met de werkelijkheid. Alle op de website genoemde verkoopprijzen zijn inclusief 19% BTW en inclusief verzendkosten.

Betaling
Koper kan eenvoudig bestellen door het product te selecteren en in het winkelwagentje te deponeren. Vervolgens klikt u op “Afrekenen”, waarna u wordt doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van iDeal.
Indien het bedrag na 7 dagen niet is bijgeschreven ontvangt u eenmalig een herinnering met het verzoek om binnen 7 dagen alsnog het bedrag over te boeken. Is het bedrag na de 2e 7 dagen termijn nog niet bijgeschreven; vervalt de bestelling en gaat het artikel terug in de verkoop.

Levering
PurseketNL verzendt de bestellingen uiterlijk de eerste werkdag na ontvangst van de volledige betaling. Indien de levering vertraging oploopt – hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zal de koper daarvan onmiddellijk bericht ontvangen. Wanneer u een product bestelt, dat wij tijdelijk niet in voorraad hebben, dan krijgt u een indicatie van de levertijd van dit product.
De bestellingen worden als brievenbuspost, of in enkele gevallen per pakket, verstuurd via TNT Post. Deze verzendmethode is onverzekerd en op eigen risico. Hierbij zijn de bezorgingsvoorwaarden van TNT Post van toepassing. PurseketNL betaalt de verzendkosten binnen Nederland. Voor zendingen buiten Nederland zijn de aangetekende tarieven van POSTNL.NL van toepassing.

Niet tevreden; geld terug!
Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 7 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van de aankopen door of namens de koper. De zichttermijn houdt in dat koper het recht heeft binnen 7 dagen de producten, zonder enige verplichting, in nieuwstaat en in originele verpakking te retourneren. Koper dient PurseketNL hierover vooraf te informeren middels een e-mail naar info@purseket.nl.

De geretourneerde producten mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. De kosten voor retourzending komen ten laste van de koper. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Het risico van retour zenden ligt bij de afzender. Na ontvangst en goedkeuring van PurseketNL over de staat van de producten, wordt binnen 14 dagen het aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten) op de rekening van koper teruggestort.

Na ontvangst van uw retourzending zal PurseketNL het aankoopbedrag op uw bankrekening storten.

Ruilen
Een product kan geruild worden tegen een ander product. U kunt het ontvangen product ruilen binnen 14 dagen. Dit kan op de site door een mailtje te sturen naar info@purseket.nl. Deze termijn gaat in op het moment dat het product is ontvangen. Wanneer u een product wilt ruilen tegen een ander product dan zijn de kosten voor de retourzending voor rekening van de koper.

Aansprakelijkheid
Bij normaal gebruik, waar het product voor bedoeld is, mag koper een normale levensduur met normale slijtage verwachten. PurseketNL is niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik.
PurseketNL is niet aansprakelijk voor beschadiging of zoekraken van de bestelling tijdens verzending. PurseketNL zorgt ervoor dat elke bestelling zorgvuldig wordt verpakt en geadresseerd voor verzending. Indien de bestelling niet aankomt door foutief ingevulde gegevens door de klant is dit geheel voor risico van de klant.

Algemeen
Op alle door ons gesloten overeenkomsten en daaruit voortvloeiende geschillen is Nederlands Recht van toepassing.

Privacy
De opgegeven persoonsgegevens worden uitsluitend intern gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en worden niet doorgegeven of verkocht aan derden.

Copyright
Op alle informatie op deze site berust auteursrecht. Het is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van PurseketNL informatie van deze site te kopiëren, te verspreiden, of anderszins in welke vorm dan ook.

Creative Office Management.com
Purseket.nl | Vlindersteengoed.nl | Haakaan.nl
KvK-nummer 28101510
BTW-nummer NL001496428B89
emailadres info@purseket.nl
Telefoon 06-27227306

Over mij | Contact

Creative Office Management.com
Purseket.nl | Vlindersteengoed.nl | Haakaan.nl
KvK-nummer 28101510
BTW-nummer NL001496428B89
emailadres info@purseket.nl
Telefoon 06-27227306

Location

NL – Alphen aan den Rijn

Contact

+31 06-27 227306
info@purseket.nl