Selecteer een pagina
57 / 100

Zoals jullie weten importeer ik sinds 2011 de Purseket (afkorting van PURSE en pocKET) vanuit Amerika naar Nederland. De Purseket is een unieke tasorganizer die je handig overzet naar andere tassen. De belangrijkste reden om met de verkoop in Nederland te beginnen was om meer vrouwen kennis te laten maken met een uniek ontwerp van een tasorganizer en dat ik (bij wijze van spreken) geen dag meer zonder kan.

Het is allemaal niet zo simpel als het lijkt en er komt een hoop bij kijken: import, verzendkosten, voorraad, kosten voor webshop en natuurlijk het ‘risico’. Maar goed, “no risk no fun” zeg ik altijd maar.

5 jaar later

Inmiddels is het 5 jaar later en zijn er veel enthousiaste Purseket-fans in heel Europa (www.purseket.nl/gastenboek). De verkoop gaat via de webshop www.purseket.nl. De eerste is gemaakt in HTML code (voor wie het wat zegt) en sinds augustus 2016 heb ik een nieuwe webshop die geschikt is voor Google en mobiel. En… waar ik best trots op ben: de website heb ik zelf ontworpen en gemaakt in WordPress.

Het probleem is  dat natuurlijk niemand de productnaam Purseket kent spontaan zoekt, dus de website werd niet gevonden in Google. Dus daar moest ook iets aan worden gedaan.

Iedereen zoekt namelijk op tasorganizer, tasorganiser of purseorganiser. Sinds september 2016 heb ik daarom ook de domeinnamen tasorganiser.nl | tasorganizer.nl | purseorganiser.nl geregistreerd en linken naar purseket.nl. Waarom moelijk doen, als het makkelijk kan?

Nu maar hopen dat meer mensen mijn website vinden en dat ik meer Purseket-fans krijg. Voor wie de Purseket nog niet kent: kijk even naar de korte video. It’s Amazing!