Selecteer een pagina
72 / 100

Purseket: de nummer 1 tasorganizer uit Amerika!

Zoals jullie weten importeer ik sinds 2011 de Purseket (afkorting van PURSE en pocKET) vanuit Amerika naar Nederland. De Purseket is een unieke tasorganizer die je handig overzet naar andere tassen. De belangrijkste reden om met de verkoop in Nederland te beginnen was om meer vrouwen kennis te laten maken met een uniek ontwerp van een tasorganizer en dat ik geen dag meer zonder kan. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Het is allemaal niet zo simpel als het lijkt en er komt een hoop bij kijken: import, verzendkosten, voorraad, kosten voor webshop en natuurlijk het ‘risico’. Maar goed, “no risk no fun” zeg ik altijd maar.

Purseket NL 10 jaar later

Inmiddels is het 10 jaar later en zijn er veel enthousiaste Purseket-fans in heel Europa, maar vooral in Amerika. Dat is wel bijzonder: in Amerika is de Purseket niet meer verkrijgbaar en daarom heb ik regelmatig bestellingen uit de USA. Lees de reacties maar eens het Purseket gastenboek.

Purseket webshop

En… waar ik best trots op ben: de website is nieuw en heb ik zelf ontworpen en gemaakt in WordPress en Divi.

 

Pssst, wist je dat de Purseket zelfs bij Oprah Winfrey in de TV show is geweest. Dus als Oprah het geweldig vindt dan moet het wel handig zijn, toch?! Dit is het artikel van OMagazine To Have and to Hold.

Purseket aanbieding december 2019

Wil je de Purseket ook een proberen? In december 2019 krijg je 
€ 5 korting op alle Pursekets (gratis verzending). Gebruik de kortingscode December2019. Origineel cadeau voor jezelf, moeder, zus, tante of vriendin. Klik hier om je eigen Purseket te bestellen.

 

Purseket video

Voor wie de Purseket nog niet kent: kijk even hieronder naar de korte video.

It’s Amazing!

Alvast hele fijne dagen (laat ik maar de eerste zijn) en een gezond en georganiseerd 2020 (begin met je tas!)